De behandelmethoden

Bij de behandelingen wordt veel gebruik gemaakt van de biosensor. De biosensor is een meetinstrument waarmee je energie kunt meten en blokkades kunt opsporen. De werking van het instrument is niet pijnlijk en is onschadelijk.

In eerste instantie zal de biosensor worden gebruikt om te kijken welke behandelmethode(n) voor de cliënt nodig zijn. Het kan dus zijn dat je niet elke behandelmethode hoeft te ondergaan.

De behandelmethoden kunnen onder andere bestaan uit:

Drukpuntmassage

Onze levenskracht stroomt langs bepaalde wegen in ons lichaam, meridianen genoemd. Deze energiestromen bepalen het functioneren van de in- en uitwendige organen. Zodra deze energie uit balans raakt, ontstaat er een ziekte. Door op bepaalde punten op de meridianen te drukken, kan de energiestroom verbeterd of – daar waar nodig – verminderd worden. Blokkades worden effectief opgeruimd en dat helpt het lichaam weer te genezen. De behandeling geeft ons psychologische inzichten die we ook benoemen tijdens de behandeling.

Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een ritmische en natuurlijke manier in beweging wordt gebracht: je wordt geschud! Het is in het begin wat onwennig en er klinkt grappige muziek, maar na een tijdje raak je meer ontspannen. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. Tijdens deze massagebehandeling zul je op steeds dieper niveau spanning loslaten.

Daarnaast komen ‘giftige’ stoffen in het lichaam los, waarmee het ontgiftingsproces op gang wordt gebracht. Je wordt aangeraden om de komende tijd veel water te drinken om de gifstoffen veilig af te voeren.

Bij deze behandelmethode lig je gekleed op een massagetafel.

E.F.T. (Emotional Freedom Techniques)

Door op een speciale, eenvoudige en pijnloze manier op het lichaam te tikken, kunnen er klachten (psychische of lichamelijke) verdwijnen. E.F.T. maakt gebruik van de meridianen als koppeling tussen lichaam en geest. Elke sterk geladen herinnering of angst wordt gezien als verstoring in het meridiaanstelsel en de eindpunten van de meridianen worden dan ook beklopt om de verstoring ongedaan te maken. De techniek is erop gericht beperkende en ongewenste emoties zoals oud zeer, trauma, angsten en fobieën te laten verdwijnen.

Ook bij lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, doorbloedingproblemen en verslaving is E.F.T. goed toe te passen.

Er wordt van je verwacht dat je actief aan deze behandeling mee doet.

Edelsteentherapie

Kristallen en (half-)edelstenen zenden een krachtige energie uit, maar kunnen ook negatieve energieën uit het lichaam opnemen. Ze hebben een helende werking bij zowel emotionele, geestelijke als lichamelijke problemen. Op of rond het lichaam worden verschillende door je zelf gekozen edelstenen gelegd. Tijdens de behandeling luister je naar mooie muziek en worden je voeten gemasseerd.

Voeding- en allergiemetingen, diëten

Door tijdelijk een uitgemeten dieet te volgen, komen er even geen gifstoffen in het lichaam meer bij en wordt je weer in balans gebracht. Met de biosensor meten we je door op allergieën of intoleranties en krijgt je zonodig een voedingsadvies van ons mee.

Orthomoleculaire middelen

Het is vrijwel onmogelijk om via de voeding alle noodzakelijke hoeveelheden van bepaalde stoffen binnen te krijgen. In de orthomoleculaire behandelwijze streven we ernaar met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Met de biosensor meten we of het noodzakelijk is om het lichaam extra vitamines en mineralen toe te dienen. Zo voorkomen we tekorten én eventuele vervelende gevolgen daarvan.
Uitkomst kan ook zijn dat je een remedie nodig hebt om verder te ontgiften. Wij kunnen de benodigde remedies en supplementen tegen geringe kosten voor je bestellen en naar je huisadres laten toesturen.

Hypnose/Meditatie

Er bestaat een grote kans dat je een persoonlijke hypnose/meditatie in je mobiel ingesproken meekrijgt. Er is wetenschappelijk bewezen dat de invloed van hypnose/meditatie geweldig goede resultaten oplevert.

Lees verder over de kosten >>

Meest recente berichten over behandelmethoden: