Referenties

Op het goede moment.

Soms heb je  al een tijd iets van: Het gaat niet lekker met me.Druk, gespannen, een reorganisatie, niet lekker in je vel, een drukke maand op je werk , feestdagen, vele verjaardagen, veel autorijden, en je gunt jezelf weinig tijd om lekker te ontspannen omdat je denkt dat er geen tijd voor is…………

Ik zat in zo’n  situatie en dacht: ik kan wel een therapie sessie gebruiken. Verplicht ontspannen ongeveer. Zo voelde dat. Een vriendin vertelde over Sensie therapie en was enthousiast.

Ach wat kon er gebeuren. Ik sta open voor nieuwe dingen en kon redelijk snel terecht bij Marjolijn.

Ik  heb de eerste sessie laten gebeuren, verschillende zaken kwamen aan bod, voetmassage, stenen uitzoeken, met betekenis, drukpunten , en  gifstoffen in je eetpatroon. En een luister ontspanningsoefening. Deze laatste kreeg ik op de app mee. Ik heb hem vaak afgedraaid waarna ik weer wat ontspannen was of makkelijk in slaap viel. Dit terwijl ik bij het luisteren toch zo weg dwarrelden met mijn gedachten.

Na de eerste sessie voelde ik me erg lekker toen ik bij Marjolijn weg ging. Een tweede afspraak was gepland 5 weken later, beetje lang , maar dit werd geadviseerd.

De volgende sessie ging ik in , met de vervelende gedachte dat ik de dag daarna een uitslag zou krijgen, wel of geen borstkanker.

Toch ging ik die avond weer met een verruimd gevoel bij Marjolijn weg. Er kwamen die avond vele andere oefeningen aan bod , maar wel weer de luisteroefening.. .. Ook deze heb ik regelmatig gebruikt tijdens mijn drukke periode van ziekenhuisbezoeken en resultaten. Helaas had ik borstkanker.

Positief blijven, dat ging en doorgaan. Mijn  zelfde ritme houden als daarvoor en werken aan mijn conditie. Het ging goed en ik bleef mij erg goed voelen.

Mijn derde sessie bij Marjolijn, ook weer een week of zes later was wat korter. Ik voelde me goed, ontspannen, lekker in mijn vel. En we waren na een uur klaar.

 

Nu ik dit schrijf ben ik aan mijn laatste dagen van radiotherapie voor mijn borst.

Ik voel me prima, nog wat moe, maar dat hoort bij de radiotherapie. Ben een gelukkig mens die geen chemo hoeft.

Voor mij kwam Marjolijn op het goede moment in mijn leven.

 

Ik werk nog niet, maar zie er ook niet meer tegen op om te beginnen…

Ik weet dat ieder mens een therapie anders ervaart, maar denk dat ik zo af en toe even bij Marjolijn een sessie doe , om  weer even te kijken hoe mijn lijf ervoor staat en ik nog voel………….

Erna

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken!

 

Max

portret MaxMax had al sinds enige tijd enkele ‘probleempjes’. Ik heb Marjolijn gevraagd of zij hem kon behandelen. Zonder dat zij iets van Max af wist, kon zij hem (en mij) precies vertellen waar zijn ‘zwakke plek’ zat. Ze heeft hem direct met een van haar methodes geholpen. Max heeft dit zelf als heel bijzonder ervaren. En heeft daar zeker veel baat bij gehad.

Wat ik als erg fijn ervaren heb, is dat Marjolijn tips geeft en snel reageert op al je vragen. Daarnaast is Marjolijn een meelevende, daadkrachtige, zelfverzekerde, no-nonsense therapeut en zeker het aanraden waard!

Moeder van Max

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Wat een warm bad!

Portret Jolanda bij testimonialDe behandeling was één grote ontdekkingsreis, maar voelde inderdaad ook als een warm bad. Het voelde zo veilig, dat ook emoties de kans kregen om los te komen.

Door de behandeling werd ik mij er van bewust dat ik beschik over een grote innerlijke kracht waar ik bijna niets mee deed. Aha, hier komen dus mijn klachten vandaan! Dat is goed om te weten, maar omdat je nu voelt welk effect energieën op je lichaam hebben, dringt het besef wel dieper tot je door.

Ik heb nu drie behandelingen mogen ontvangen, en alle drie waren ze toch weer anders. Marjolijn spitst het iedere keer toe op jouw situatie op dat moment.
Het is zo mooi om het te laten gebeuren en gewoon ‘te zijn’. Het gevoel dat alles op dat moment even speciaal voor mij is, heeft me heel erg geraakt.

Als Marjolijn aan het eind van de behandeling aangeeft dat verder consult niet meer nodig is, is dat in eerste instantie een lichte teleurstelling. ‘Nou, lekker dan. Van mij mag het wel elke week!’ Maar tegelijk ben ik er trots op dat ik blijkbaar in staat ben om mezelf verder te kunnen redden met de krachten die in mij losgemaakt zijn.

Jolanda

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Geestelijke rust bij lichamelijke tegenslag

Portret van Gerrit, testimonialJe moet fysiek en geestelijk in balans zijn om lekker door het leven te gaan. Als er lichamelijke (technische) klachten ontstaan, is het soms moeilijk om daar mentaal mee overweg te kunnen. Jouw rustgevende sensi-behandelingen hebben mij hierbij goed geholpen. Bedankt daarvoor!

Gerrit

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Ik heb weer energie!

Portret van Hetty, testimonialAl enige tijd voelde ik me niet goed. Ik voelde me afglijden, was moe en vooral in mijn benen. Het leek wel of ik de marathon had gelopen. Ik consulteerde mijn klassiek homeopaat en hij heeft me meerdere keren iets voorgeschreven. ‘Eén korrel per week en na drie weken bellen.’ Het gaf echter geen resultaat.

Toen ben ik naar Marjolijn gestapt. Na één behandeling, orthomoleculaire middelen en een dieet voelde ik me binnen twee weken al weer een stuk beter. Na de tweede behandeling (en het is verwennen) die zes weken later volgde, hoefde ik geen druppels meer in te nemen en kon ik stoppen met het dieet. Ik voelde me als herboren en heb weer veel energie. De behandeling die Marjolijn geeft, is vol liefde en begrip en ter plekke gebeurt er al iets met je.
Dank, dank, dank, Marjolijn!

Hetty

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Meer energie en minder last van benauwdheid

In tegenstelling tot de eerste keer dat ik een behandeling kreeg en ik mij na afloop niet zo goed voelde, voelt het na de tweede behandeling wel alsof ik meer energie heb! Ook lijk ik wat minder last te hebben van benauwdheid. Kortom, nogmaals bedankt voor de energie en de fijne behandeling. Ik kom zeker weer eens terug (of het nou nodig is of niet).

Chris

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Ik kan weer goed slapen

Ik ben nog zwaar onder de indruk. Ik vond het prachtig en ik besef dat er meer gebeurd is dan ik kan bevatten. Vandaag mijn moeder gezien en we hebben even een rondje gelopen. Ik vond het erg plezierig te merken dat het hele gebeuren écht mijn ding is en niet van of met haar (dat is in het verleden wel eens anders geweest).

Het eerste deel van de nacht heb ik super goed en vast geslapen. Daarna had ik te veel jeuk in mijn keel. Nu, 21:00, voel ik mij weer heel moe en ga ik zo weer lekker slapen. Zwaar en loom maar zonder vervelend gevoel. Een beetje hoofdpijn dus ik ben meer water gaan drinken of thee met honing voor de keel…

Super bedankt en liefs,

S.

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Golven van geluk en liefde

Even een update van hoe het met me gaat. Afgelopen vrijdag had ik een hele sterke reactie. Ik krijg in de ochtend een heel sterk gevoel van verraad. In eerste instantie projecteerde ik dit op mijn vriendin. Later in de ochtend voelde ik een connectie met mijn innerlijke kind en kreeg ik beelden die ik ook in mijn droom van donderdagnacht had. Het gevoel bleef ruim zes uur bij mij. In het weekend kwam ik er achter dat het gevoel van verraad bij mijzelf hoorde. Het was dat ik geen vertrouwen in mijzelf had. Toen ik dat in zag en accepteerde, merkte ik dat ik gelijk rustiger werd. Zaterdag heb ik een klein moment gehad dat ik emotie voelde opkomen en zelfs tranen. Deze reactie veroorzaakte een migraine aanval.

Verder voel ik dat ik meer gemotiveerd ben en dat zie ik vooral terug in mijn werk. Vandaag komen er golven van geluk en liefde door mij heen. Ik ben ook bewuster van mijn dromen, maar ik kan ze nog niet goed onthouden.

Een warme groet,

J.

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

Volkomen ontspannen en als herboren stapte ik de deur weer uit!

En toen was het zover, ik mocht gaan genieten van de behandeling die ik had gewonnen op Facebook bij In-Essens/Marjolijn. En genieten dat was het! Ook als je geen klachten hebt maar gewoon eens wilt ontspannen en wat tijd voor jezelf wilt, dan is een behandeling van Marjolijn een echte aanrader. De warme en fijne sfeer maakt dat je helemaal kunt ontspannen. Het is als weer thuiskomen bij jezelf. Volkomen ontspannen en als herboren stapte ik de deur weer uit. En wat zo fijn was, was dat ik dit gevoel daarna kon vasthouden!

Liefs,

Simone

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

 

Ik voel me ook echt als herboren!

Leuk om de betekenis van de stenen te lezen ..kan ik inderdaad goed gebruiken. Vooral de reactie van mijn dierenvrienden is leuk. Ik ben nu helemaal onweerstaanbaar mijn kat wil heel graag bij me zitten en mijn verzorgpaard loopt als een hondje achter me aan terwijl ik daar voorheen toch echt wel moeite voor moest doen. Het is nogal een gevoelig beestje. Hij loopt weg voor zijn eigenaar en niet voor mij maar zonder halster wilde hij toch niet volgen…en gisteren en vandaag volgde hij me wel uit zichzelf…alsof er een muur is weggevallen. Hij snuft ook aan mijn hoofd terwijl hij eerst altijd toch iets van afstand houdt. Ik hoop dat ik hem nu echt kan helpen met zijn traumatische ervaringen. Het ging al goed tussen ons maar dit voelt zoveel beter.  Thanks!!  Ook namens het paard.

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken! 

 

Zo heerlijk het gevoel te hebben dat iemand de tijd voor je neemt.

Al een aantal keer ben ik bij Marjolijn geweest voor een behandeling. Als eerst om je al binnen in een fijne ruimte.  Er heerst een ontspannen, warme sfeer. Rustige muziek staat op, waardoor je je direct op je gemak voelt. Marjolijn is een lieve vrouw, een luisterend oor, iets wat ik echt nodig had voor de behandelingen begonnen.

Ik mocht vervolgens plaatsnemen op de behandeltafel, waar zij mij exact vertelde wat er ging gebeuren. Als eerst bracht zijn mijn energie in balans en vervolgens begon zij met het SensiBelly protocol. Ik had last van maag/darm klachten, maar ook emotioneel had ik veel spanningen.
Na deze fijne behandeling gingen mijn darmen weer werken zoals gewenst. Ik wist niet wat ik mee maakte! Nooit eerder in mijn leven had ik het zo fijn ervaren zoals nu.

Ik heb ook nog meerdere voetreflexmassages gehad. Hierbij kwamen emotioneel heel veel dingen los. Heerlijk ontspannend zo’n massage, erg mooi en bevrijdend. Maar ergens ook best heftig. Ook hierbij staat er fijne, rustige muziek op. Ik mocht praten, maar dit hoefde niet. Ik voelde mij zo op mijn gemak dat ik er voor koos het wel te doen. Geen onderwerp te gek en Marjolijn luisterde ècht! Zo heerlijk het gevoel te hebben dat iemand de tijd voor je neemt.

Dan heb ik nog niet gesproken over de EFT (Emotional Freedom Techniques). Hierbij ging ik veel nadenken over wat er allemaal gaande is in mijn leven. Ik werd mij bewust van het leven; Hoe het nu is, maar ook hoe ik het zou willen. Ook dit was best confronterend, maar ook erg fijn en verhelderend.

Twijfelde je nog over een behandeling bij Marjolijn? Ha, na het lezen van mijn verhaal vast niet meer! Echt doen! Het is zo enorm fijn.
1001 maal dank lieve Marjolijn. Voor wat je voor me hebt betekend hebt en nog steeds betekent. Je bent een kanjer, een mens met een hart van goud.

Ja, ik wil ook graag een afspraak maken!